Vakgebieden

In de opleiding tot Erkend Financieel Planner van Dukers & Baelemans ben ik opgeleid op zes verschillende vakgebieden met als doel een advies uit te kunnen brengen waar rekening word gehouden met deze zes vakgebieden. Om mijn visie op ieder vakgebied afzonderlijk toe te lichten geef ik hieronder inzicht in deze vakgebieden.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

 

 

Onafhankelijk financieel advies

Vakgebieden Financieel Planner

U wilt toch ook in de breedte geadviseerd worden?

Belastingen / Financieringen / Sociale zekerheid / Sparen en beleggen / Levensverzekeringen en pensioenen / Huwelijks- vermogens- en erfrecht


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Belastingen

Er is bijna niets zekerder in Nederland dan het betalen van belastingen. Belastingen zijn voor velen van ons uitgaven. Hierdoor is het ook niet zo verwonderlijk dat wij altijd op zoek zijn naar belastingbesparing en/of belastingvermijding. Deze doelen vormen vaak doelstellingen in een financieel plan. Ik vind echter dat de besparing of vermijding van belasting geen doel op zich moet zijn. Ik zie ze liever als een middel dat onderdeel uitmaakt van het totale financiële plan.


Bent u op zoek naar belastingadvies en woont u in de regio Eindhoven? Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieren

Een hypotheek afsluiten is voor velen van ons de grootste lening die men ooit zal afsluiten. U komt in dit proces voor belangrijke keuzes te staan. Of u nu een eerste woning aanschaft, u gaat verhuizen, u wilt oversluiten of uw rente loopt af is het belangrijk dat u financieel word bijgestaan door mij. Ik ben uw sparringpartner, adviseur en soms misschien wel uw geweten. Financieren is meer dan het regelen van een grote som geld ineens. De hypotheekverstrekker wenst zekerheden, verpanding van uw levensverzekeringen en nog veel meer. Ik bewaak uw mogelijkheden en grenzen op alle terreinen voor u. Financieren is dus maatwerk waarbij een goed advies van mij onontkoombaar is. Wanneer u een hypotheek gerelateerde vraag heeft en u woont in de regio Eindhoven/ Veldhoven dan nodig ik u uit om gratis en vrijblijvend met mij kennis te maken.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid is niet meer zo zeker als het altijd geweest is. Verantwoordelijkheden verschuiven van overheid naar werknemers. De Nederlandse overheid verwacht meer zelfredzaamheid van de Nederlandse burger. U zult dus meer op uzelf aangewezen zijn en voor uzelf moeten zorgen waarbij financiële planning alleen maar belangrijker word voor u. U moet namelijk wel overzicht hebben in wat u voor uzelf moet regelen. Wanneer u woonachtig bent in de regio Eindhoven / Veldhoven dan breng ik deze voorzieningen voor u in kaart zodat u precies weet wat u eventueel zelf nog kunt regelen.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Sparen en beleggen

Dit is de afweging die wij samen moeten maken. Voor wie is sparen de beste optie en voor wie beleggen? Op dit moment kiezen niet veel mensen voor beleggen. Maar is dit wel terecht? Soms is de zekerheid die u heeft bij sparen helemaal niet nodig of noodzakelijk. Ondanks dat beleggen onvoorspelbaar is zijn er toch mogelijkheden om risico’s en rendementen goed op elkaar af te stemmen.

Samen met u bekijk ik uw doelstellingen en stel uw prioriteiten vast. Ik vertaal uw doelstellingen naar zowel sparen als beleggen. Op deze manier kunt u gefundeerd de beste optie voor uzelf bepalen.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Deze eerste afspraak is voor u gratis als u woonachtig bent in de regio Eindhoven / Veldhoven.

Levensverzekeringen en pensioenen

Het gaat hier om bescherming en opbouw van uw vermogen. Ik bekijk voor u of deze bescherming wel nodig is en hoe de opbouw van uw vermogen het best gerealiseerd kan worden. De risico’s die u loopt proberen we samen eerst te voorkomen, dan te verminderen en ten slotte kunt u ervoor kiezen om ze te verzekeren. Deze verzekeringen kunnen worden ondergebracht bij een verzekeraar maar ook uw eigen BV.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Huwelijk / vermogen / erven

Uw financiële huishouden word gevormd door wetgeving en advies dat zich richt op het huwelijk of samenwonen en schenken of erven. U word hierbij geconfronteerd met onderwerpen die complex kunnen zijn maar wel voor u ontzettend belangrijk. Ik wil in deze situatie uw adviseur en vertrouwenspersoon zijn. In duidelijke en heldere taal leg ik u uit wat uw belangen zijn en wat u kunt verliezen.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. In de regio Eindhoven / Veldhoven is deze eerste afspraak gratis voor u. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen