Hypotheek verlengen

Een hypotheek loopt meestal dertig jaar. In deze dertig jaar kan er veel met uw hypotheek gebeuren. Het kan verstandig zijn om uw hypotheek op een bepaald moment over te sluiten. Zeker aan het einde van een rentevastperiode. U kunt op dit moment ook extra aflossen of ervoor kiezen te verhuizen naar een nieuwe woning.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik ben werkzaam in Veldhoven en omgeving als hypotheekadviseur. Neem snel contact op voor een kennismakingsafspraak. Deze is voor u gratis en vrijblijvend.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

Rentevast periode verlengen

U wilt toch ook niet teveel betalen voor uw hypotheek?

In veel gevallen is het voor u voordelig om uw hypotheek bij het aflopen van de rentevastperiode over te sluiten naar een andere aanbieder. Het voorstel van uw huidige aanbieder kan vaak niet op tegen een voorstel van een nieuwe aanbieder. Hierbij onderzoek ik voor u of de nieuwe hypotheekrente lager is dan uw huidige hypotheekrente en de nieuwe hypotheek meer rentezekerheid bied. Omdat ik geen enkel belang heb bij een aanbieder zult u van mij altijd het beste advies ontvangen dat past bij uw persoonlijke situatie.

Deze oversluitcheck waarmee ik beoordeel of de nieuwe hypotheek lagere maandlasten en meer rentezekerheid bied is voor u gratis en vrijblijvend. Dit kost u dus helemaal niets. Neem daarom snel contact op met mij! 06-17422100.

Einde rentevast periode / Oversluiten / Extra aflossen / Geen keuze


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Einde rentevaste periode

Loopt uw rentevastperiode van uw huidige hypotheek binnenkort ook af?  Uw hypotheekverstrekker is dan sinds 1 januari 2013 verplicht om 3 maanden voor aflopen een nieuw rentevoorstel te doen. Dit geeft u de tijd om eens rond te kijken, te vergelijken, te onderhandelen en eventueel over te stappen. Ik beoordeel dit rentevoorstel voor u en maak voor u inzichtelijk wat de overige aanbieders aanbieden.  Dit zodat u gefundeerd de juiste keuze kunt maken.

Deze oversluitcheck waarmee ik beoordeel of de nieuwe hypotheek lagere maandlasten en meer rentezekerheid bied is voor u gratis en vrijblijvend. Dit kost u dus helemaal niets. Neem daarom snel contact op met mij! 06-17422100!


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Oversluiten

Op het moment dat uw rentevast periode afloopt kunt u vrijwel altijd zonder het betalen van een boeterente overstappen. Wel bent u advieskosten en kosten voor notaris en makelaar kwijt. Toch kan het ondanks deze kosten voor u voordelig zijn om uw hypotheek bij een andere aanbieder onder te brengen. Ik adviseer u dan ook met mij contact op te nemen of er een voordeel valt te behalen voor u.

Deze oversluitcheck waarmee ik beoordeel of de nieuwe hypotheek lagere maandlasten en meer rentezekerheid bied is voor u gratis en vrijblijvend. Dit kost u dus helemaal niets. Neem daarom snel contact op met mij! 06-17422100!


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Extra aflossen

Op het moment dat uw rentevast periode afloopt kunt ervoor kiezen een extra bedrag af te lossen op uw hypotheek. Uw maandlasten dalen dan, maar u loopt ook aftrek mis over de afgeloste schuld. Voor dit gedeelte verliest u dan de mogelijkheid om aanspraak te maken op het overgangsrecht voor bestaande hypotheken.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Geen keuze maken

Als u niet tijdig reageert op het renteaanbod van uw huidige verstrekker of niet overstapt naar een andere aanbieder, wordt de rente weer vastgezet voor een periode die gelijk is aan de vorige rentevastperiode bij uw huidige hypotheekverstrekker.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen