Restschuld

Verwacht u binnenkort uw hypotheek niet meer te kunnen betalen? Of verwacht u in de toekomst betalingsproblemen? Dat kan door scheiding, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden. Ik adviseer u in Veldhoven en omstreken en bied u handvatten om ergere betalingsproblemen te voorkomen.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening in de regio Veldhoven?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

 

Onafhankelijk financieel advies

Restschuld en hypotheek

U wilt toch ook niet uw woning verkopen bij betalingsproblemen?

Arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden kunnen redenen zijn voor betalingsproblemen. Maar ook een te hoog uitgavenpatroon. Het is belangrijk om een probleem bij de kern aan te pakken. Hierdoor zorgt u ervoor dat het probleem in ieder geval niet erger wordt. Ik help u bij het voorkomen van erger en pak het probleem aan bij de kern waardoor schulden uiteindelijk zullen verdwijnen.

Hypotheekverstrekker / Inkomen verruimen / Belastingen / Geldzaken op orde / Meerdere schulden/ Boeterente / Loonbeslag / Gedwongen verkoop


Wilt u advies over het afbouwen van uw schulden? Ik geef schuldsaneringsadvies  in de regio Veldhoven.  Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

In contact met hypotheekverstrekker

Heeft u een betalingsprobleem en vindt u de stap naar uw hypotheekverstrekker te groot? Neemt u dan zo snel mogelijk met mij contact op. Samen met u ga ik dan op zoek naar een oplossing. Desgewenst leg ik het contact met de hypotheekverstrekker voor u. Ik schrijf dan samen met u een onderbouwd voorstel voor uw hypotheekverstrekker om het betalingsprobleem in ieder geval niet groter te laten worden. Als u NHG heeft ga ik voor u op onderzoek uit of u in aanmerking komt voor de woonlastenfaciliteit van NHG.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Uw inkomen verruimen

Het kan zijn dat u recht heeft op toeslagen via de belastingdienst. Ook kan het zo zijn dat de gemeente speciale kosten en/of voorzieningen voor u vergoed. Ik adviseer u over deze mogelijkheden zodat u niets misloopt waar u recht op heeft. Neem nu contact op om uw mogelijkheden te bepalen.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Uw belastingen en geldzaken op orde

  • Belastingen

Soms ook komt u in aanmerking voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen. Ik vraag dit samen met u na bij de gemeente waar u woont of u hier recht op heeft.

  • Geldzaken op orde

Het is belangrijk te zorgen voor een goed overzicht van uw inkomsten en uitgaven. Dit is belangrijk omdat u dan niet voor verrassingen komt te staan. Ik ondersteun u als budgetcoach bij het inzichtelijk maken van uw inkomsten en uitgaven. Dit overzicht gebruikt de hypotheekverstrekker om tot een oplossing met u te komen.

Meerdere schulden en boeterente

  • Meerdere schulden

Als u bij meerdere schuldeisers al schulden heeft is het belangrijk deze schuldeisers een reëel voorstel tot afbetaling van uw schulden te doen. Dit moet u dan ook echt doen.  Samen met u stel ik een betaalplan op en schrijf de brieven naar de diverse instanties waar u schulden heeft lopen. Mocht blijken dat het voor u te laat is dan bent u genoodzaakt contact op te nemen de schuldhulpverlening van uw gemeente.

  • Boeterente

Als er een achterstand is ontstaan kan het zijn dat er boeterente en administratiekosten gerekend worden door uw hypotheekverstrekker. Dit staat in de voorwaarden van uw hypotheek.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Loonbeslag

Wanneer u uw betalingen niet nakomt wordt er door de schuldeiser vaak via de rechter beslag gelegd op uw loon.


Heeft u betalingsproblemen en u zoekt advies en u woont in Veldhoven of omgeving. Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Gedwongen verkoop

Als u de hypotheeklasten niet meer kunt betalen of als u een betalingsachterstand heeft, kan uw geldverstrekker u dwingen het huis te verkopen.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen