Alg Financiële Keuring

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto wordt er gelet op een aantal onderdelen. De APK keurmeester beoordeelt uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Het periodiek onderhoud van uw financieel plan verschilt in de kern niet veel van de apk keuring van uw auto. Voor u bekijk ik of er dit jaar nog dingen zijn veranderd in de wet, rechtspraak of in uw eigen situatie die moeten worden aangepast in uw persoonlijk financieel plan.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Deze eerste afspraak is gratis voor u wanneer u in de regio Eindhoven / Veldhoven woont. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

Algemene Financiële Keuring

U wilt toch ook uw financiële huishouden up to date houden?

We hebben tegenwoordig niet veel zekerheden meer. Een ding is wel zeker en dat is dat er dingen veranderen. Of onze omgeving veranderd of we veranderen zelf. Veranderingen komen steeds vaker en sneller. Ook bij u.

Het financieel plan moet u zien als een levend document wat continue aan verandering onderhevig is. In de dialoog met u zal ik u uitdagen na te denken over uw eigen financieel plan. Of u dan de veranderingen wenst door te voeren in uw financieel plan bepaald u natuurlijk altijd zelf.

Onderstaande veranderingen zijn van invloed op uw persoonlijk financieel plan.

Uzelf / Omgeving / Wetgeving / Rechtspraak


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Uzelf

Als mens veranderen wij continue. U dient dan ook kritisch te kijken naar alle veranderingen binnen uw eigen situatie en de invloed daarvan op uw persoonlijk financieel plan. Uw financiële, fiscale of zelfs juridische positie kunnen veranderen. U kunt gaan scheiden of juist trouwen. Dit zijn veranderingen die een grote invloed hebben op uw persoonlijk financieel plan. Woont u in de regio Eindhoven / Veldhoven? Neem dan snel contact met mij op.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Deze afspraak is voor u gratis wanneer u in de regio Eindhoven woont. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Omgeving

Ook uw omgeving verandert. Dit kan in sociale zin zijn, waarbij de sociale zekerheden verminderd worden door de overheid, maar ook kunt u wijzigen van werkgever of juist besluiten voor uzelf te gaan beginnen. Niet alleen sociale veranderingen maar ook economische veranderingen zoals een bloeiende of een bloedende economie kunnen van invloed zijn op uw persoonlijk financieel plan.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Wetgeving

Wetgeving in Nederland is onderhevig aan verandering. Nog niet zo heel lang geleden is de wet inkomstenbelasting drastisch veranderd. En niet te vergeten de veranderingen in 2013 omtrent de eigen woning.  Ook de successiewet is nog niet zo heel lang geleden gewijzigd. Al deze veranderingen hebben direct invloed op uw persoonlijke financiële plan. Deze veranderingen moeten door mij geïntegreerd worden in uw financieel plan.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Deze eerste afspraak is gratis wanneer u in de regio Eindhoven / Veldhoven woont. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Rechtspraak

In veel gevallen wijzigt de wet niet maar word er door de rechtspraak een andere uitleg aan gegeven. Dit noemt men jurisprudentie. Ik volg deze uitspraken voor u en zorg ervoor dat ik de kansen en bedreigingen hiervan meeneem in uw persoonlijk financieel plan.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen