Oversluiten

Wenst u lagere maandlasten of wenst u een hypotheek die beter bij u past?

Het kan voor u interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten. In veel gevallen sluit u uw hypotheek over als de rente bij een andere verstrekker lager is. Niet in alle gevallen is dit interessant voor u. Het is verstandig u goed te laten voorlichten door mij of dit ook in uw situatie interessant is. Een oversluitcheck is voor u altijd gratis!!


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen bij het oversluiten van uw hypotheek? Ik geef vrijblijvend advies in de Veldhoven en omgeving. De eerste afspraak is altijd gratis voor u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

Oversluiten hypotheek Veldhoven

U wilt toch ook de juiste keuze kunnen maken tussen oversluiten of blijven bij uw huidige hypotheekverstrekker?

Het is mogelijk om uw hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker. U kunt dan wel te maken krijgen met kosten zoals: notaris- en taxatiekosten, boeterente en de kosten van het nieuwe hypotheekadvies. Of het voor u verstandig is uw hypotheek over te sluiten wil ik graag voor u berekenen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Deze berekening is voor u gratis.

Oversluiten hypotheek Veldhoven / Kosten oversluiten hypotheek


Advies over oversluiten van uw hypotheek in de regio Veldhoven?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Oversluiten hypotheek Veldhoven

Als u ergens een hypotheek kunt afsluiten die voordeliger voor u uit valt, kan dat een argument zijn om uw hypotheek over te sluiten. Redenen om eens naar uw huidige hypotheek te kijken zijn: een wijziging van het uitgavenpatroon, een wijziging van inkomsten, een verbouwing, de wens van een andere vorm van uw hypotheek.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik kom graag bij u aan huis indien u woont in Veldhoven of omgeving voor een gratis oversluitcheck.

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Kosten oversluiten hypotheek

Wanneer ik voor u heb berekend dat het interessant is om over te sluiten gaat u pas kosten betalen. Of het interessant voor u is om over te sluiten hangt er van af of u binnen U betaald mij pas advieskosten op het moment dat ik u adviseer.

Als u ervoor kiest uw hypotheek over te sluiten naar een andere aanbieder brengt dit ook kosten met zich mee. U bent advieskosten kwijt aan mij als adviseur en u betaalt opnieuw taxatie- en notariskosten en eventueel betaalt u kosten vanwege het afkopen van een polis. Als u uw hypotheek oversluit tijdens de rentevaste periode moet in veel gevallen een boeterente betalen. Ik bereken voor u of u de gemaakte kosten terug kunt verdienen en of de nieuwe hypotheek meer zekerheid bied. Laat u dus goed door mij informeren. Want niet in alle gevallen is oversluiten voor u de beste optie. Van mij krijgt u een eerlijk en betrouwbaar advies passende bij uw persoonlijke situatie. De oversluitcheck is voor u helemaal gratis.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Ik geef vrijblijvend advies in Veldhoven of omgeving. Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Aarzel dan niet.

Verder Lezen