Hypotheek verhogen

U kunt op veel verschillende manieren een verbouwing financieren. Een nieuwe dakkapel, badkamer of keuken kost veel geld. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw verbouwing te financieren vanuit uw hypotheek. U kunt een tweede hypotheek, consumptief krediet of krediet op basis van de overwaarde van uw woning afsluiten. Ook hierbij kunt u profiteren van de hypotheekrenteaftrek. Samen met u bekijk ik welke optie in uw situatie de beste is.

Op zoek naar een hypotheekadviseur bij de verbouwing van uw woning in de regio Veldhoven of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet en neem nu meteen contact met mij op. Een eerste afspraak is voor u altijd gratis en vrijblijvend. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

 

Onafhankelijk financieel advies

Hypotheek verhogen Veldhoven

U wilt toch ook de juiste keuze kunnen maken tussen verbouwen of verhuizen?

Waarom verhuizen als u prettig woont waar u nu woont. Niet in alle gevallen is verhuizen de beste optie. Met een kleine verbouwing of verbetering van uw huis kunt u er meestal weer jaren tegenaan. Ik bekijk uw financiële mogelijkheden en adviseer u wat op basis van uw financiële mogelijkheden voor u de beste optie is.

Verbouwing financieren / Hypotheek verhogen / Fiscaal aftrekbaar / Bouwdepot / OverwaardeOversluiten hypotheek


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verbouwing financieren

Als u voor de eerste keer een huis koopt kunt u voor die hypotheek die u op dat huis afsluit een hoger bedrag inschrijven bij de notaris. Wanneer u dan later een extra bedrag aan hypotheek nodig heeft hoeft u niet naar de notaris. Dit scheelt u veel tijd en geld. Als u geen hoger bedrag heeft ingeschreven zult u naar de notaris moeten voordat u uw hypotheek kunt verhogen.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening in de regio Veldhoven?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

 

Hypotheek verhogen

Als u gaat verbouwen kost dat veel geld. Het is dan mogelijk uw hypotheek te verhogen. Uw maandlasten stijgen dan wel, want een extra lening kost extra rente en aflossing. Uw inkomsten moeten deze verhoging wel toelaten.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Fiscaal aftrekbaar

De rente van deze extra hypotheek is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Als u ervoor kiest nu te verbouwen moet de lening in maximaal 30 jaar annuitair of lineair afgelost worden. 

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Bouwdepot

Een verbouwing van een huis kunt u betalen vanuit uw hypotheek. Dit noemt men bouwdepot.

Vanuit dit bouwdepot worden rechtstreeks de facturen van bijvoorbeeld uw aannemer betaald.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over het verbouwen van uw huis in de regio Veldhoven?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Overwaarde

Als uw huis in de loop der jaren meer waard is geworden heeft u waarschijnlijk overwaarde. Deze overwaarde kunt u benutten door een tweede hypotheek te nemen of uw hypotheek te verhogen. De rente is fiscaal aftrekbaar als u de overwaarde gebruikt voor: een nieuwe woning, verbouwing of verbetering van uw bestaande woning.


Gaat u uw huis verbouwen en bent u benieuwd of u voor financiering in aanmerking komt?  Bel mij dan of maak vrijblijvend een afspraak in de regio Veldhoven. 06-17422100!

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Oversluiten hypotheek

Er zijn meerdere redenen denkbaar om uw huidige hypotheek over te sluiten. Een van de redenen om eens kritisch naar uw huidige hypotheek te kijken is: verbouwen.


Wilt u weten of u recht heeft op een hypotheek? Wellicht kan ik u helpen. Tijdens een 1e vrijblijvende kennismaking (regio Veldhoven) bekijken wij samen de mogelijkheden voor u.  Dit gesprek is gratis voor u. 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen