Downloads

Het is een feit dat de financiële wereld transparantie mist. Ik ben van mening dat het bedrijf van de toekomst een glazen huis is waar iedereen naar binnen kan en mag kijken. Omdat ik het anders wil doen heb ik besloten volledige transparantie naar u toe te laten zien.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Woont u in de regio Eindhoven / Veldhoven dan is deze afspraak voor u gratis en vrijblijvend. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

U vind openheid en transparantie toch ook belangrijk?

Ik vergelijk Roots Financieel Advies vaak met een glazen huis waar u van mij naar binnen mag kijken. Ik vind het belangrijk om open en transparant te zijn. Daarom heb ik besloten de onderstaande documenten ter inzage aan u aan te bieden.

Aansluitovereenkomst KIFID / BAVAM beroepsaansprakelijkheidsverzekering / Verklaring Omtrent Gedrag  / Dienstverleningsdocument hypotheken Dienstverleningsdocument vermogen / Dienstverleningsdocument risico’s / Dienstenwijzer / Privacystatement / Klachtenprocedure


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Downloads Roots Financieel Advies

downloadAansluitovereenkomst KIFID

downloadBAVAM beroepsaansprakelijkheidsverzekering

downloadVerklaring Omtrent Gedrag

 downloadDienstverleningsdocument hypotheken

downloadDienstverleningsdocument risico’s afdekken

downloadDienstverleningsdocument vermogen opbouwen

download Dienstenwijzer

download Privacystatement

download Klachtenprocedure