Second opinion

Uw hypotheek is veelal het belangrijkste financiële product wat u in uw leven zult afsluiten. Als het goed is hoeft u zich in uw leven niet heel vaak te verdiepen in uw hypotheek. Toch is uw hypotheek de basis voor het huis waar u in woont.

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Indien u in Veldhoven of omgeving woont maak ik graag geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

hypotheekofferte vergelijken

U wilt toch ook weten dat u de allerbeste hypotheekrente en voorwaarden heeft afgesloten? 

Omdat een hypotheek vaak de grootste financiële beslissing in uw leven is vind ik het erg belangrijk dat u niet zomaar een hypotheekofferte en hypotheekadvies accepteert. Want is dit advies wel echt het beste advies voor u? En kan die rente echt niet lager? Om die onzekerheid weg te nemen kunt u bij mij terecht voor een second opinion hypotheekadvies. Op deze manier weet u zeker dat u de beste hypotheekrente tegen de beste voorwaarden heeft afgesloten.

Twijfel aan advies / Second opinion hypotheekadvies / Hypotheekofferte vergelijken 


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Twijfel aan advies

Tijdens een hypotheekadvies word u overladen met informatie, goed bedoelde adviezen van familie en vaak meerdere deskundige adviezen van een adviseur. De praktijk laat echter zien dat heel veel mensen na het afsluiten van de hypotheek nog met vragen blijven zitten. Betaal ik niet teveel voor mijn hypotheek? Zijn alle risico’s goed afgedekt? Past deze hypotheekvorm wel bij mij? Heeft de adviseur er wel alles aan gedaan om voor mij het beste eruit te halen?


Wenst u nog aanvullend advies over uw aanstaande hypotheek? U woont in de regio Eindhoven? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Second opinion advies / offerte

Wanneer u ervoor kiest om bij mij een second opinion aan te vragen voor het hypotheekadvies wat u heeft ontvangen krijgt u de bevestiging waar u naar op zoek bent. Er kunnen zaken aan het licht komen die nog gecorrigeerd moeten worden voordat het voor u te laat is. Belangrijk voor u is dat u deze second opinion bij mij aanvraagt. Ik ben een expert die geen banden heeft met een bank of verzekeraar en daardoor u onafhankelijk kan adviseren. Op deze manier kan ik uw situatie objectief beoordelen en u het advies geven wat bij uw persoonlijke situatie past.


Onafhankelijk advies is erg bepalend voor de beste hypotheek. Als u in Veldhoven of Eindhoven woont. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Hypotheekofferte vergelijken

Heeft u net een hypotheekberekening laten maken of misschien zelfs al een offerte ontvangen? Vraagt u zich af of de prijs/kwaliteit van deze offerte beter kan? Ik beoordeel deze offerte graag voor u en adviseer u hierbij of de rente en kwaliteit voor u beter kunnen. Voor mij is het belangrijk dat de maandlasten en voorwaarden van de hypotheek passen bij uw persoonlijke wensen en situatie. Kortom de beste prijs/kwaliteit verhouding.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen