Financiële planning

Financiële planning is van grote waarde voor uw financiële huishouden. Het geeft u een helder totaalbeeld.

Uw wensen en doelstellingen kunnen variëren gedurende uw leven. Uw kinderen gaan studeren, u koopt een woning, u gaat met pensioen. Dit zijn mooie gebeurtenissen, maar u moet wel voorbereid zijn op deze gebeurtenissen. Wanneer u woonachtig bent in de regio Eindhoven kan ik voor u hierbij uitkomst  bieden en voor u overzicht creëren en inzichtelijk maken wat u allemaal nodig heeft om uw wensen en doelstellingen te realiseren.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. Deze eerste afspraak is gratis voor u wanneer u woonachtig bent in de regio Eindhoven / Veldhoven.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Onafhankelijk financieel advies

Waarom financiële planning?

U wilt toch ook weten waar u financieel aan toe bent nu en in de toekomst?

Hier kan ik heel kort over zijn. Financiële planning loont. Een financieel plan bied u rust, het ontzorgt u, bied u veiligheid en zekerheid, geeft u rendement en levert in veel gevallen ook nog geld op.

Voordat u van mij een financieel plan ontvangt inventariseer ik uw financiële huishouden. Soms is dit gemakkelijk en soms is dit al een ingewikkeld proces. Al snel zorg ik ervoor dat uw financiële huishouden is geïnventariseerd en op orde is. Het vertrekpunt voor uw financieel plan is voor mij uw huidige financiële huishouden. Ik breng uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaats deze op een tijdlijn. Verder kijk ik naar uw persoonlijke omstandigheden en neem hierbij mee of u bijvoorbeeld bent getrouwd, of u een erfenis kunt verwachten, of uw rechten binnen de sociale zekerheid. Op deze manier geef ik u een antwoord op wat nodig is om uw wensen en doelen te bereiken.

Vormen financiële planning / ObjectiefVoorbereid op de toekomst / Vakgebieden / Adviesrapporten /Algemene Financiele Keuring


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Vormen van Financiële planning

 • Inzichtelijk maken van uw bruto en netto besteedbaar inkomen. (Inkomensplanning)
 • Vermogensadvies met afweging risico en rendement. (Vermogensplanning)
 • Overdracht van uw vermogen. (Nalatenschapsplanning)

Van mij ontvangt u een geïntegreerd financieel plan. Door integratie van alle vakgebieden krijgt u verdieping in uw financiële mogelijkheden. Ik streef hierbij naar een fiscale optimalisatie van uw financiële huishouden. Iedere schets van uw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een financieel plan van Roots Financieel Advies houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslagen. Dit laat ik zien aan u door meerdere scenario’s door te rekenen. Op deze manier weet u precies waar de risico’s zitten en heeft u een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u. In de regio Eindhoven / Veldhoven is deze eerste afspraak altijd gratis voor u. 

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Objectief

Ik ben een objectieve professional die maar een belang vooropstelt en dat is: uw belang. In een persoonlijk adviestraject help ik u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie nu en in de toekomst. Dit leidt tot een persoonlijk financieel plan dat uitgaat van uw wensen en mogelijkheden. Op deze manier weet u zeker dat u geen kansen mist of risico’s over het hoofd ziet.

Kenmerken

 • Deskundig 

ik heb een HBO opleiding afgerond en ben tevens Erkend Hypotheek Adviseur en opgeleid tot Erkend Financieel Planner.

 • Goed op de hoogte 

Ik volg verplicht elk jaar onderwijs om mijn kennis actueel en op niveau te houden en moet hierbij kunnen aantonen dat ik dit onderwijs heb gevolgd.

 • Gericht op integraal advies

Ik bekijk uw volledige financiële situatie en geef u advies. Ik houd me niet bezig met de verkoop van een financieel product. Een product kan wel een onderdeel zijn van het gegeven advies om het uiteindelijke doel te bereiken. Het product word hierbij ingezet als een middel en niet als doel.

 • Objectief

Ik heb geen banden met aanbieders van financiële  producten maar bekijk simpelweg welk product de beste invulling van mijn advies oplevert. Ik ben integer, objectief en zal altijd in uw belang handelen.


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Voorbereid op de toekomst

Een persoonlijk financieel plan helpt u makkelijker om te leren gaan met uw wisselende financiële wensen en doelstellingen in uw leven. Een financieel plan opstellen is voor mij een uitdagende en tijdrovende klus. Ik kan u veel werk uit handen nemen en u hierbij voorzien van een objectief advies. Neem dus snel contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Vakgebieden

In de opleiding tot Erkend Financieel Planner van Dukers & Baelemans ben ik opgeleid op zes verschillende vakgebieden met als doel een advies uit te kunnen brengen waar rekening word gehouden met deze zes vakgebieden. Hieronder vind u een overzicht van deze zes vakgebieden.

 • Belastingen
 • Financieringen
 • Sociale zekerheid
 • Sparen en beleggen
 • Levensverzekeringen en pensioenen
 • Huwelijks- vermogens- en erfrecht

 

Klik op onderstaande link om meer te weten te komen over vakgebieden financieel planner van Roots Financieel Advies.

Vakgebieden financieel planner

 

Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Adviesrapporten financiële planning

Een helder totaalbeeld is voor u van grote waarde. Financiële wensen en verplichtingen variëren gedurende uw leven. Kinderen die gaan studeren, de aankoop van een woning, pensionering: mooie gebeurtenissen allemaal, maar u moet er wél goed op zijn voorbereid. Financiële planning van Roots Financieel Advies brengt u uitkomst. Met een financieel plan creëert u overzicht, rust en zekerheid en alles om uw wensen en doelstellingen te realiseren.

Financiële planning van Roots Financieel Advies helpt u bij het in kaart brengen van uw persoonlijke  financiële situatie en het plannen van uw financiële toekomst. Ik breng uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaats deze op een tijdlijn. Ook weeg ik uw persoonlijke omstandigheden mee: bent u gehuwd, kunt u op termijn wellicht een erfenis verwachten, welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid? Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan van Roots Financieel Advies.

Klik op onderstaande link om meer te weten te komen over adviesrapporten financiële planning van Roots Financieel Advies.

Adviesrapporten financiële planning


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Algemene Financiële Keuring

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto wordt er gelet op een aantal onderdelen. De APK keurmeester beoordeelt uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Het periodiek onderhoud van uw financieel plan verschilt in de kern niet veel van de apk keuring van uw auto. Voor u bekijk ik of er dit jaar nog dingen zijn veranderd in de wet, rechtspraak of in uw eigen situatie die moeten worden aangepast in uw persoonlijk financieel plan.

Klik op onderstaande link om meer te weten te komen over de Algemene Financiele Keuring van Roots Financieel Advies.

Algemene Financiële Keuring


Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

 

NEEM DIRECT CONTACT  OP

Financieel plan

Alle bovenstaande vragen kan ik voor u beantwoorden. Wanneer u echter de zaken grondig wilt aanpakken kunt u bij mij ook kiezen voor een op maat gemaakt financieel plan. Een financieel plan vormt voor mij de basis van een goed financieel advies. Het financieel plan van Roots Financieel Advies geeft u een compleet overzicht van uw inkomenspositie bij arbeid…

Verder Lezen

Waarom Roots?

Ik ben geheel onafhankelijk en heb bij geen enkele financiële dienstverlener een belang. Ik heb dan ook maar een belang en dat is uw belang. Hierdoor kan ik u de toegevoegde waarde bieden die u verdient als klant. Ik ben open, transparant en ethisch en mijn doelen naar u toe zijn het wegnemen van onzekerheid, het financieel ontzorgen, het wegnemen van onrust en u een…

Verder Lezen

Meer weten?

Wilt u na het lezen van deze pagina weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening? Heeft u een financiële vraag die u eens voor wilt leggen aan een adviseur? Of heeft u een andere reden om contact met mij op te nemen? Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.

Verder Lezen