Gratis oversluitcheck voor je hypotheek (twv € 395,-)

Is je hypotheek oversluiten interessant voor jou?

Speciaal voor mensen die willen weten of oversluiten van hun huidige hypotheek naar een lagere rente interessant is, heeft Roots Financieel Advies de gratis en vrijblijvende oversluitcheck bedacht .

10 redenen waarom je je hypotheek zou moeten oversluiten:

  1. Hoge rente

Wanneer de huidige hypotheekrente lager is dan jouw hypotheekrente kan oversluiten een goede manier zijn om je maandlasten te verlagen.

  1. Woekerpolis

Benieuwd of je een woekerpolis hebt? Het kan zinvol zijn om de hypotheek met hypotheekverzekering over te sluiten, zodat deze weer gezond wordt.

  1. Beleggingsrisico

Heb je een beleggingshypotheek? Dan kan oversluiten van deze hypotheek zinvol zijn en je zekerheid geven dat je op het einde van de looptijd ook echt iets hebt opgebouwd.

  1. Onnodige verzekeringen

Het kan zijn dat je onnodige of dubbele verzekeringen hebt. In dit geval kan oversluiten zinvol zijn om van deze verzekeringen af te komen.  

  1. Te hoge premies

De afgelopen jaren zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen  gedaald met 40 – 50%. Betaal jij ook voor jouw  gevoel  een te hoge premie? Op dit moment kan oversluiten van je hypotheek interessant voor je zijn.

  1. Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Hypotheken tot 245.000 kunnen in veel gevallen worden omgezet worden naar een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie. Voor de zekerheid die de bank verkrijgt ontvang jij een lagere rente.

  1. Dure leningen

Heb jij ook een dure lening lopen op dit moment? Oversluiten van deze lening naar de hypotheek kan zinvol zijn voor je. 

    8.   Koopsommen

Heb jij in het verleden koopsompolissen afgesloten? Bij Roots Financieel Advies ontvang je advies over je mogelijkheden hiermee.

  1. Verouderde voorwaarden

Het kan zijn dat je op dit moment nog een hypotheek hebt die je niet mee kunt verhuizen. Met de huidige lagere rente kan dit in de toekomst interessant voor je zijn. Heel veel polisvoorwaarden zijn sterk verbeterd. Hierom kan het zinvol zijn de hypotheek over te sluiten.

  1. Aflossingsvrije hypotheek

Heb jij een aflossingsvrije hypotheek? Past dit nog wel bij je? Oversluiten van deze aflossingsvrije hypotheek kan zinvol zijn voor een financieel gezonde toekomst.

Wil jij weten of ik iets in jouw situatie omtrent oversluiten kan betekenen? Of heb jij vragen over mijn dienstverlening? Aarzel dan niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord. Desgewenst maak ik geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je om te onderzoeken of ik iets voor jouw persoonlijke situatie kan betekenen.

Laat een antwoord achter