Britse hypotheek! Iets voor u?

Britse hypotheek
 
De Duitse Volksbank kondigde eind januari aan hypotheken te gaan verkopen in Nederland. Nu worden ook de Britten actief. Venn Partners gaat jaarlijks 500 miljoen euro steken in de Nederlandse hypotheekmarkt.
 
De Britse Lloyds Bank ziet ook weer brood in de Nederlandse woningmarkt.  Met een rentekorting van 0,5% profileert Lloyds bank zich als een prijsstunter in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Zzp’ers

Venn Partners komt dit jaar op de hypotheekmarkt en wil zich onder meer richten op het verstrekken van hypotheken aan zzp’ers.

Goede betalers

De concurrentie op de hypotheekmarkt groeit weer. Voor buitenlandse aanbieders is Nederland een interessante markt. Nederlanders zijn namelijk goede betalers wat betreft hun hypotheek. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Zijn deze buitenlandse aanbieders ook geschikt voor u? Deze vraag kunt u het beste neerleggen bij uw onafhankelijke hypotheekadviseur. Vraag hem of haar of een Britse hypotheek of een Duitse hypotheek iets is voor u. Vraag ook waarom wel of niet. Staar u niet blind op een eventuele lagere rente. Een lagere rente staat meestal in verhouding tot mindere voorwaarden. En daarbij: wat gebeurd er als de buitenlandse aanbieder na een paar jaar weer verdwenen is van de Nederlandse hypotheekmarkt en u moet een nieuwe rentevaste periode afsluiten?

Neem contact op met Roots Financieel Advies om te onderzoeken of een Britse hypotheek iets is voor u. 

 

Laat een antwoord achter