0,4% personeelskorting medewerkers MMC

Personeelskorting hypotheek MMC

Medewerkers van Máxima Medisch Centrum en hun gepensioneerden profiteren bij Roots Financieel Advies van een interessante rentekorting. U krijgt namelijk 0,2% personeelskorting op uw hypotheekrente. Bovendien krijgt u ook nog eens 0,2% korting als u uw salaris stort op een betaalrekening van ABN AMRO.

  • 0,2% personeelskorting op uw hypotheekrente.

  • 0,2% korting op uw hypotheekrente, als u uw salaris stort op een betaalrekening van ABN AMRO die onderdeel is van een betaalpakket

Heeft u al een hypotheek bij ABN AMRO?

De personeelskorting geldt alleen voor nieuwe hypotheken en bij een nieuwe rentevast periode. Heeft u al een hypotheek bij ABN AMRO? Dan kunt u van de korting profiteren bij renteherziening.

Een goed hypotheekadvies begint bij een objectief, onafhankelijk en persoonlijk advies van Roots Financieel Advies. Of ABN AMRO dan als beste aanbieder naar voren komt valt nu nog niet te zeggen. Wilt u weten of ik iets in uw situatie kan betekenen of heeft u vragen over mijn dienstverlening?  Aarzel dan niet. Ik sta u graag te woord en maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak met u.  

Laat een antwoord achter